Bild: Lewis Hine’s Composite Photographs of Child Labourers (1913) från The Public Domain Review

Dags att söka Kulturbryggan

Nu har Kulturbryggan öppnat årets första ansökningsomgång av två, för Startstöd och Genomförandestöd. Kulturbryggan stödjer nyskapande kulturella projekt. Utlysningen öppnades den 11/3 och stänger den 1/4.

Såhär skriver Kulturbryggan själva om sin verksamhet: Kulturbryggans uppgift är att främja förnyelse och utveckling inom kulturområdet i hela landet med utgångspunkt i de nationella kulturpolitiska målen. Vidare är Kulturbryggan tänkt att vara ett alternativ för projektägare, en plats dit man kan vända sig när ens projekt inte passar in hos andra offentliga bidragsinstansers stödformer och riskerar att falla mellan stolarna. På så vis är Kulturbryggan att betrakta som ett komplement till övrig offentlig bidragsgivning.

Läs mer här

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng