Potential i kreativa näringar

EU- kommissionen gav nyss ut en grönbok "Att ta tillvara potentialen i den kulturella och den kreativa sektorn". Den är tänkt som ett diskussionsunderlag för EU:s framtida politk, här kan man läsa en sammanfattning av grönboken av nyhetsbrevet Kulturekonomi.

 Den 14 juni leder Tobias Nielsén dessutom ett seminarium i Linköping om ett svenskt perspektiv på grönboken. Seminariet arrangeras av Generator tillsammans med regionförbundet Östsam. För de som inte kan vara på plats kommer seminariet delvis att livesändas via webben klockan 09:30-10:30 här. Ladda ned inbjudan här för mer information och anmälan.

-Grönboken innebär en start på ett andra kliv för EU. Från att under några år börjat diskutera och fundera kan vi se grönboken som en seriös fördjupning, säger Tobias Nielsén.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng