Bild: Karin/ADA

Nyhetsbrev för september!

Det känns numera lätt overkligt att det varit ett sommaruppehåll, allt rullar på i vanligt tempo (om än varmare än normalt... ) Vi har som vanligt vid varje månadsskifte jobbat som galningar för att sätta samman ett matigt nyhetsbrev till er. Denna månaden valde vi temat Påverkan - nu i valtider ville vi såklart kika närmare på detta ämne.

I Konstformspodden handlar det om influencer marketing och tankesmedjan från Skaraborg. Samt tips och generella tankar kring påverkan från Rasmus och Karin, som vanligt i samtal med Ina.

I brevet intervjuar vi Emelie Storm som anordnar en opolitisk valvaka på Röda Sten, vi läser om nudging från A Win-Win World och om hur du som möbelformgivare kan påverka branschen. Och så himla, himla mycket mer om vad som händer i september här i Västsverige.

Take a dive....

Här är nyhetsbrevet >>>>

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng