Bild: SAVG

Mingel: FORM-pilot

I samband med OPEN WEEK håller SAVG, ADA, Svensk Form Väst och Föreningsgatan 2 ett mingel för att berätta mer om vårt projekt: FORM-pilot!

Under tre månader med start 1 dec delar vi, tillsammans med Svensk Form Väst, en lokal med Sveriges Arkiteter Västra Götaland hos ett arkitekt- och konstnärskollektivet Föreningsgatan 2. Tillsammans kommer vi att utforska, formulera och utvärdera hur en framtida ny mötesplats för formfältet skulle kunna fungera och vad den skulle kunna innehålla. Vi kommer under perioden bjuda in andra organisationer och verksamheter som kan och bör ingå i en framtida mötesplats för arkitektur, form, design, konsthantverk, mode mm i Göteborg. Kontakta oss om du vill samverka!!

Vi tjuvstartar med detta mingel på fredag den 24/11, som hålls i en lokal i samma hus som vi kommer att flytta in i: Jugendhuset på Föreningsgatan 2.

Läs mer här

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng