Konstnär: Serena Holm Fotograf: Richard Rudhager

Konstslöjd i helgen

På lördags öppnade Röhsska museets Konstslöjdssalong 2010 där inte mindre än 54 utvalda formgivare ställer ut sina verk. Konstslöjdsalongen har tre teman; mode, inspiration från naturen och betraktelse av konsumtionssamhället. Kolla in Utställningskatalogen med samtliga deltagande formgivare. Läs gärna vår intervju med Bisse Evers som sitter i juryn till salongen.

På lördag är det skräckfilmsfrossa på Galleri ORO med efterfest och dessutom har filmfestivalen slutfest på Storan. 

För den som vare sig är sugen fest eller konst kan vi rekommendera långpromenader på någon av öarna i södra skärgården. Bara båtresan är värt ansträngningen, det är lite som en polarexpedition i fruset hav. De lata går inte ens av för promenad utan stannar i båtens café, beundrar utsikten och åker bara runt. Västtrafik har naturligtvis alla uppgifter om när och vart båtarna går. Det kostar bara samma kupong som man ändå åker spårvagn till Saltholmen med.

Är du sugen på att läsa mer om ADA kan du kolla in den alldeles nyskrivna historien om ADA.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng