Konstutställning - LOUISE VILLA

Konstutställning - LOUISE VILLA

Publicerat 2019.11.09

LOUISE VILLA "Trädgårdsprinsessan och Liljedammen" 9 - 24 november 2019

Vernissage lördag den 9 nov kl 12-16. Varmt välkomna!

Louise Villa är född 1974 och nu boende och verksam utanför Lund. Hon har alltid målat och började ställa ut 2013. Sedan dess har det blivit många utställningar runtom i Sverige och även utomlands. Louise målar i olja och akryl. Hon arbetar ofta i flera lager för att ge målningarna ett djup.

Louise har en Kandidatexamen i Design, Högskolan för Design och Konsthantverk, HDK, Göteborg. Hon har även konstnärlig utbildning från Dômens grafikskola, Ölands folkhögskola Bild och Form, SVs heltidsmålarskola i Malmö och diverse akvarell- och keramikkurser samt porträttmåleri på Florence Academy of Fine Art i Göteborg och Swedish Academy of Realist Art, Simrishamn.

”Jag tänker på konst som kommunikation. Ett konstverk är ett direkttåg till betraktarens djupa, intuitiva inre. För att uppleva ett konstverk sträcker vi oss spontant inåt. Att se ytan med våra ögon är inte tillräckligt. Även då ytan är spännande med sina kontraster, djup och motiv, är det ändå det som sker inom oss när vi betraktar den som är av verkligt intresse. När vi betraktar konst som resonerar med vår egen historia och upplevelse känner vi oss berörda.”

Öppettider: Vernissagehelgen lör-sön kl 12-16 Mån-tis stängt, ons-tors kl 12-18, fre-sön kl 12-15 Övriga tider enligt överenskommelse.

Hitta hit: Galleriet ligger på Monsungatan 57, Göteborg Mittemot Bockkranens busshållplats på Västra Eriksberg. Du tar dig lätt hit med buss 58 eller bil. Gratis parkering i två timmar på gatan. Alternativt Älvsnabben till hållplats Eriksberg och därifrån en promenad på några minuter. Följ kajen från färjeläget, över röda bron som går över Eriksbergsdockan och fram till Monsungatan.

Telefon: 070 - 284 20 50 E-post: monica@rivercitygallery.se Hemsida: www.rivercitygallery.se

Datum: 2019.11.09

Tid: 12:00

Plats: RiverCity Gallery, Monsungatan 57, Göteborg

Arrangör: RiverCity Gallery

Webbsida: http://www.rivercitygallery.se/