Konspirationsteori – workshop med Museum of Real History

Konspirationsteori – workshop med Museum of Real History

Konspirationsteori – workshop med Museum of Real History
Är du orolig över att ditt samhälle tappar greppet om verkligheten? Kom till kostnadsfri Konspirationsteoriworkshop!
Är du chockad över hur folk tror på löjliga konspirationsteorier? Eller sugen på att skapa egna så att du kan utnyttja människors rädsla för egen politisk vinning?

Kom till en drama- och konspirationsteoriworkshop med Zoukak Teatergrupp och Abduljabbar Alsuhili, internationellt erkända konstnärer från Mellanöstern.

Du kan utveckla din personliga konspirationsteori (t.ex. att kikärtsindustrin ligger bakom kriget i Syrien så att du är tvungen att äta mer falafel) med en blandning av påhittade och biografiska berättelser, samt utveckla kompetenser inom psykosocial teater, kroppsspråk, m.m. Du får också chans att frivilligt delta i Museum of Real Historys föreställningar den 9, 10 och 11 augusti.

Var: Våning 4
När: 14–18

Inleds med kostnadsfri lunch kl. 13.00. Begränsat till 16 platser. Föranmälan krävs, och först till kvarn gäller. Engelska med tolk till svenska.

Fri entré till Röda Sten Konsthall. Anmäl dig med namn och ev. matallergi till http://www.tillt.se/sv-SE/ws-museum-of-rh-42758076

Abduljabbar Alsuhili är en skådespelare och kulturaktivist från Jemen. Han var Helsingborgs första fristadskonstnär. Zoukak är en experimentell teatergrupp från Libanon som jobbar med marginaliserade grupper över hela världen, med erfarenhet av dramaterapi i post-konflikt situationer och i arbete med flyktingar.


DET HÄR EN DEL AV PROJEKTET BORDERLINE OFFENSIVE
Borderline Offensive är en transnationell konstnärlig plattform, aktiv från Sverige till Syrien och på Europas migrationsvägar. De utforskar hur konstnärliga övertramp och humor kan generera plats för de svåraste samtalsämnena i vår tid. Projektet leds av TILLT och har finansiellt stöd från Creative Europe, Västra Götalandsregionen, Slovak Arts Center, Serbian Ministry of Culture and Information, Plovdiv 2019, m fl.

Läs mer om Borderline Offensive på projektets hemsida borderlineoffensive.eu.
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng