ADA gör: Modebransch GBG

ADA gör: Modebransch GBG

Publicerat 2016.10.05

ModebranschGBG - en första träff

Vi har en modebransch i Göteborg. Fast... den är rätt dold och många i branschen känner sig ensamma i sitt yrkesliv. "Vi ses när vi är i Stockholm på mässor" och liknande citat får man höra. Vi på ADA har fått starka signaler att branschen här faktiskt vill ses och träffa varann, för att tillsammans bli ännu starkare! Därför anordnar vi en första Modebranschträff där vi kan börja forma ett slags framtidstänk, för att ni ska träffas mer.

Så vi vill samla Göteborgs modebransch den 5 oktober på Röhsska och ser till att det nätverkas, diskuteras och snackas mode hej vilt!

Program: 15.00-17.00 Modebranschträff, i samarbete med ADA. Bland annat spanar Frida Zetterström om Modegbg - ur en frilansjournalist synvinkel. Vi får lyssna på olika inspel om mötesplatser och välkomnar just dina idéer om hur modeGöteborg kan stärkas!

Efter denna träff bjuder Röhsska på: 17.00 Mingel och öppning av utställningen Äntligen! Nytt mode i samlingen 18.00 Föreläsning: Färg som livsstil, Maxjenny Forsberg, modedesigner

Är du verksam inom modebranschen; tex stylist, modist eller designer eller på annat sätt så har du en given plats på denna träff så o.s.a till info@adasweden.se för att delta under modedagen! Tipsa gärna även andra som vi har missat!

Datum: 2016.10.05

Tid: 15:00

Plats: Röhsska, Göteborg

Arrangör: ADA

Webbsida: http://rohsska.se/besok-rohsska-museet/valkommen-hit/13091/