à la London Juldesignmarknad

à la London Juldesignmarknad

Publicerat 2019.11.22

à la London startar marknadshelgen redan på fredagen med design-afterwork och lite extra härlig stämning. Så i dagarna tre bjuds det upp till en hejdundrande designmarknad fylld med 80 designers och massvis med nytänkande och inspirerande design. Det blir ett ypperligt tillfälle att hitta personliga och unika julklappar gjorda av lokala designers som är först med det senaste. Missa inte det!

22-24 november fyller à la London Auktionsverket Kulturarena på Tredje Långgatan med en spännande blandning av allt från mode och accessoarer till konst och inredning. Här handlar du direkt från designers och konstnärer med unika och formsäkra idéer – människor som skapar för att din vardag ska bli lite snyggare, lite vackrare.

Det är med andra ord ingen traditionell julmarknad med tovade tomtar, keramikänglar och brända mandlar. På à la London hittar du snygga, smarta, roliga, unika och personliga julklappar att lägga under granen som är svåra att hitta någon annanstans.

Hälften av alla designers är med för första gången och andra hälften är en blandning av favoriter från tidigare marknader. Det gör att du som besökare får en ny upplevelse vid varje marknad och möjligheten att upptäcka det senaste inom småskalig, lokal design.

à la London älskar design och vill vara ett forum för nyskapande och unik design inom mode, konst och inredning. Genom designmarknaderna vill à la London stödja designtalanger och små, kreativa företag.

À LA LONDON JULDESIGNMARKNAD Datum: 22-24 november. Tid: Fredag kl. 16-20, lördag och söndag kl. 11-17. Plats: Auktionsverket Kulturarena, Tredje Långgatan 9. Vad: 80 designers inom mode, konst och inredning. Entré: 50 kronor, gratis för barn under 15 år. Mer info: www.alalondon.se

Datum: 2019.11.22

Tid: 16:00

Plats: Auktionsverket Kulturarena, Tredje Långgatan 9

Arrangör: à la London

Webbsida: http://www.alalondon.se/