Lokalt

Webcoast - sista chansen

Publicerat 2013.03.11

  Nu finns det bara ett fåtal biljetter kvar till vårens webbevent i Göteborg, Webcoast. Till helgen den 15-17 mars är det dags. Vi ville prata med någon som skulle gå dit och fick tips på Torbjörn Buhré som är Interactive Design Director på Cordovan Communication.

  Torbjörn, vem är du och varför är Webcoast viktigt för dej?
  Jag ser kort förklarat till att vi på Cordovan levererar bra design till digitala kanaler. Ett riktigt kul och spännande jobb då både utvecklingen inom teknologin och förväntningarna till en unik upplevelse hos användarna ständigt eskalerar.
  Det gör det så klart extra viktigt att delta i event som Webcoast.

  Du har säkert varit på Webcoast flera ggr, vad gillar du med Webcoast?
  Det är i och för sig första gången jag är på just Webcoast, men jag har deltagit i "Unconference" eller ännu hellre "knytkonferens" tidigare. Det är en konferensform där programmet inte sätts månader i förväg men direkt på plats, då kan man vara säker på att det som diskuteras är dagsfärskt och aktuellt. Det gör också att det ofta blir livligare, mer spontana diskussioner med fler inblandade. Då dyker det upp många matnyttiga uppfattningar och sanningar.

  Vill du ge nåt tips till en förstagångsbesökare?
  Var inte rädda för att skriva upp er på en lapp och prata om något ni brinner för. Det är otroligt lärorikt både för en själv och för andra. Det är helt normalt att vara nervös men kom ihåg att det finns väldigt många meningar, men lika få sanningar.  Det är samtalen runt ett ämne som är det viktigaste och mest givande, allt som behövs är att någon inleder diskussionen. Ska bli kul att höra vad ni har att säga.

  ----

  Läs mer om Webcoast här