Omvärlden

Vill du med till Milano? FRAMSKJUTET TILL DEN 10 JAN

Publicerat 2013.12.20

  • Europa
  • Möbeldesign

Den internationella möbelmässan Salone Internazionale del Mobile i Milano, beskrivs som världens viktigaste mässa inom design och inredning. Svensk Form och Business Sweden erbjuder mindre företag och formgivare möjligheten att synas i en särskild del med strategisk placering den svenska paviljongen i Superstudio Più i zona Tortona.

Den kommer att kallas för ”Swedish Selection” och kommer representera det nya och innovativa i designväg från Sverige. Synnöve Mork är Curator och temat är ”The White Light”.

Förra året fick många utställare värdefulla internationella kontakter, som i flera fall ledde till direkta affärer och erbjudande om nya utställningar i bland annat London och New York.

Ni som vill vara med måste skicka in ansökan till Ewa Kumlin idag, ledsen för sen info!!! Men det kom nu?!?

Hurn som helst, det räcker med ett mail där ni kort beskriver företaget, bifogar kontaktinformation, ett par bilder på era produkter samt en signerad kopia på accept-sidan (finns i PDF-en längst ner.

Här kommer en sammanfattning av de kriterier de gärna ser att ni uppfyller för att kunna bli utvalda till ”Swedish Selection”:

·         Företagets omsättning är max SEK 6 milj, eller ni har max 5 anställda, eller företaget bildades under 2013
·         Ni har ambitionen att öka er export
·         Ni kommer aktivt att representera ert företag under utställningen
·         Produkten ni vill visa ska helst gå i en vit/ljus ton (The White Light)

Business Swedens statliga uppdrag kommer täcka största delen av kostnaden för ytan, företagets avgift är SEK 25 000 inkl transport och utställning (+ SEK 5 000 för den som behöver uppackning/nedpacknings-service). OBS avgift utfaller endast då man fått bekräftat att man blivit utvald.

OBS Skicka intresseanmälan direkt till linda.fisti@business-sweden.se i Milano, som då skickar anmälningsblankett

Här finns mer info och acceptsidan>>>