Delar av Pergammonfrisen. Bild: Bernard Oh/Flickr Creative Commons

 Delar av Pergammonfrisen. Bild: Bernard Oh/Flickr Creative Commons

ADA TYCKER

Vi startar med grunden

Publicerat 2014.11.07

  • ADA

ADA:s uppdrag är att främja hållbar utveckling inom kreativa näringar. Så långt kanske de flesta av er redan är med. Det känns ändå viktigt att inleda den här bloggen med den meningen eftersom allt vi gör är underordnat detta uppdrag. Hur vi gör det kan variera, vi lyssnar på er kreatörer och styr vår verksamhet efter era behov.

Vår grund är att skapa mötesplatser mellan kreatörer. Vi försöker få till ett brett och varierat innehåll: ibland affärsmässigt - ibland mer existentiellt, ibland akademiskt – ibland praktiskt, ibland ett långsamt stilla samtal – ibland en kavalkad av åsikter i högt tempo. Vi vill ta hit spännande tänkare och görare för att ni kreatörer här ska få kontakter och inspiration utifrån. Vi vill lyfta fram den talang som finns så att vi som bor och verkar här, men också alla andra, förstår att den är en kraft att räkna med.

Det finns en hel del orosmoln i världen och vi är övertygade om att kreatörer har en roll att spela för att lösa dem. Så det försöker vi också få in i vårt innehåll, men mer om det framöver.

Vi ses,
//Rasmus