Bild: karin/ADA

Stipendiesök

Just nu är det ett gäng lokala stipendiesök ute. Både Göteborgs stag, Västra Götalandsregionen och Svensk Form Väst ger intressanta möjligheter för lokala kreatörer/konstnärer att söka.

För dig som vill ställa ut internationellt 2017 och är medlem i Svensk Form Väst. Fem stipendier a´ 20 000 SEK. Stipendiet är riktat till verksamma designers och formgivare i Västra Götaland som har för avsikt ställa ut internationellt under 2017. Ansök senast 5/12.
Mer info om ansökan här >>>

Göteborgs Stads kultur- och författarstipendier. Yrkesverksamma konstnärer inom alla konstformer kan nu söka 2017 års kulturstipendier om 30 000 kronor. Författare och översättare kan även söka arbetsstipendier om 50 000 kronor från Göteborgs kulturnämnd. Sista datum för ansökan är den 16 november.
Mer info om ansökan här >>>

Och från VGR är det nu dags att söka för gästateljeer, kultur- och arbetsstipendier samt nominera till årets kulturpris.
Här finns de samlade >>>

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng