Övrigt

Så var det då - Så är det nu

Publicerat 2009.05.26

  Kom till Eftersnack på torsdag och hör personliga berättelser från stadens kreatörer.

  Mona Skagerfors, legendarisk modetecknare och skribent med förkärlek för herrkläder och det annorlunda. Har skrivit om transvestiter, outsiders och magi. Mona har med sig stories från 30-talet och framåt.

  K-G Gyllensvärd, började som reklamtecknare på 50-talet. Senare grafisk formgivare och art director. Såg den moderna reklambranschen växa fram. Nu nestor, som lägger tiden på musik, konst och trädgård. Tar ett och annat reklamjobb, men bara de är tillräckligt roliga. Jobbat för Isacsons, Ted Bates, Stendahls, Marknad&information och F&B.

  Maria Kask, extravagant cocktailsångerska, tecknerska och grafisk designer med många underliga historier från stadens mörka sida i bagaget. Hon kastar sig mellan kampanjloggor för apoteket och målningar för Göteborgsoperan, har hunnit med en avstickare till Volvos designavdelning. Vi hoppas på riktiga godbitar.

  Anders Breitholtz, superentreprenören bakom Råvara Kvarnen och Material fusion. Nu har han packat med sig ett par skrönor om hur det är att manövrera med nya idéer i gamla innovationssystem.

  Moderator: David Karlsson

  NÄR: 28 maj kl 17:30 på Röhsska museet (dörrarna öppnar 17:15)

  PLATS: Röhsska museet

  FRI ENTRÉ: Anmälan till info.ada@businessregion.se senast den 26 maj