Bild: Saltet på Ringön

Ringöns utvecklare

Saltet på Ringön heter projektet som skall barnvakta Ringöns utveckling så att den inte går åt fel håll utan maximeras för att bli så intressant och till nytta för skapande människor som möjligt.

De har ingen gatekeeperfunktion utan de många olika hyresvärdarna bestämmer själva vad de vill göra med sina fastigheter, men Saltet kan ge puffar åt till folk som kan ge det hela en intressant vinkling, och fylla i hål som de tror behövs fyllas (just nu jobbar de för en cykelbana).

- Det är vildhjärnorna, de envisa, de påhittiga, de överoptimistiska, de drömmande och de drivande öborna som kommer att göra Ringön magisk. Vi som arbetar med det här projektet bidrar bara till utvecklingen, skriver Saltet på Ringön på sin hemsida.

Saltet på Ringön kommer ur projektet som gjorde förstudien Tillåtande Oaser som ADA drev under ett par år. Nu är Saltet ett fristående projekt under BRG.

Läs mer här

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng