Bild: Nextors/Flickr Creative Commons

Pepp på SXSW?

Nu kan du hänka till SXSW - en av världens mesta mötesplatser, mässor, konferenser (inget ord på svenska känns rätt för detta larger-than-lifemeeting) inom film, musik och det interaktiva fältet. Vill du åka dit och mingla, växa och lära dig nytt så kan du få diverse stöd för att det ska bli så bra som möjligt.

The Swedish Affair vill samla så många svenska aktörer som möjligt och erbjuder en hel del för de somvill vara med, bland annat:

- Möjligt att beställa rabatterat konferenspass till Interactive eller Music ($1025 för Interactive)
- Tillgång till den svenska montern under Interactive Trade Show 13 – 16 mars
- Tillgång till det officiella Swedish / Nordic House som ligger centralt i Austin som mötesplats eller som showcase area.
- Vara med i den PR/ Press kommunikation som Swedish Affair gör inför och under SXSW
- Hjälp med att hitta boende i Little Sweden (hyrda privata hus)
- Hjälp med Matchmaking mot investerare och potentiella kunder.

Det bland annat Tillväxtverket som står bakom The Swedish Affair. Läs mer om deras SXSW-satsning här. Andra finansiärer är bland andra Visit Sweden och Svenska Institutet.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng