Om sociala medier

Kanske finns det något som känns oklart om vårens största snackis, sociala medier. Ta i så fall chansen att höra vad Annika Lidne har att säga om saken.

Etablerade företag riskerar att ta mycket stryk när konkurrenterna hittar bättre bland nya marknadsföringskanaler och har koll på den senaste tekniken.

Kom till Club Social och få koll den 19 maj, kl fem. Det kostar inget men anmäl dig till info.ada@businessregion.se om du ska komma.

Annika Lidne är VD för Disruptive media som hjälper marknadsförare och kommunikatörer att förstå och dra nytta av de nya möjligheterna. Hon organiserar också Disruptive Media konferensen två gånger per år som fokuserar på det senaste inom sociala medier, marknadsföring och PR på Internet.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng