Bild: Isengardt/cc flickr

Bild: Isengardt/cc flickr

Öka jämställheten på byråer

Funderar du på det här med jämställdhet och hur man kan bli bättre på det, men vet inte riktigt hur du ska gå tillväga? KOMM erbjuder nu sina medlemmar att delta i ett utbildningsprogram där syftet är att öka just jämställdheten på byråer.

Programmet är uppdelat i två delar: ett öppet möte och en individuell rådgivning. Det kommer att hållas både i Stockholm och Göteborg.

Den 26 november klockan 14 kommer representanter från KOMM att finnas på WBL Reklambyrå (Vallgatan 27) för att svara på frågor och funderingar om jämställdhetsplaner.

Vill man sen fortsätta att arbeta med en egen plan kan man boka in ytterligare ett möte. Då är tanken att man under en halvdag ska få hjälp och komma fram till mer konkreta åtgärder, för just sin byrå.

Det första öppna mötet är gratis, det andra kostar.

Anmäla dig måste du göra i vilket fall som helst och det gör du här.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng