Illustration: Hanna Westberg

 Illustration: Hanna Westberg

Aktiviteter

Offentlig upphandling - har du en möjlighet?

Publicerat 2010.05.24

    Årets fjärde affärsseminarium handlar om anbudsgivning till offentlig sektor. Ofta upplever man det som en djungel av krångliga krav som måste uppfyllas för att man skall få möjlighet att bli en av de leverantörer som får leverera varor eller tjänster till stat, kommun eller andra offentliga organ.

    Vi kommer därför att sammanfatta hur det offentliga upphandlingsförfarandet går till och förklara de olika faserna i ett offentligt upphandlingsförfarande.

    Flera omfattande ändringar i upphandlingsreglerna träder i kraft den15 juli i år och det ställer stora krav på såväl upphandlare som leverantörer. Vi kommer under seminariet att sammanfatta innehållet i de nya reglerna och vad de innebär för dig som leverantör. Om du vill förbättra dina möjligheter att antas som leverantör till offentlig sektor har du här en möjlighet att få användbar information om upphandlingsreglerna.

    Advokat Helena Rosén Andersson och Advokat Anders Nilsson, Advokatfirman Lindahl lyfter fram exempel och svarar på frågor.

    Seminariet är en del av en seminarieserie med fokus på affärer och det är kostnadsfritt.

    Tid: Tisdag den 25 maj kl.17.30 - ca. 18.30

    Plats: Advokatfirman Lindahl, Södra Hamngatan 37-41 i Göteborg

    Anmälan till ma.ada@businessregion.se senast den 23 maj. Begränsat antal deltagare.