Bild: ADA

 Bild: ADA

Aktiviteter

Offentlig upphandling - har jag någon chans?

Publicerat 2012.04.19

    Nästa affärsseminarium handlar om lagen om offentlig upphandling. Det är ett regelverk som många upplever som ett stort problem. Som leverantör tycker man ofta det är krångligt och att man inte har en chans och som beställare är man rädd att göra fel.

    Juristerna Cecilia Hesslén och Johan Lidén från Gärde Wesslau Advokatbyrå i Göteborg kommer att tala om att det att det finns stora möjligheter till bra affärer och goda kundrelationer. Många tvekar till att göra jobbet, men det finns stora affärsmöjligheter.

    Seminariet fokuserar mycket på att ge leverantörer praktiska tips och råd. Tipsen kan handla om hur man gör för att lämna anbud. Vidare kommer du att få praktiska råd om hur man som anbudsgivare bör resonera, och hur man går tillväga om en upphandling upplevs som felaktigt genomförd.

    Under andra delen av seminariet kommer du att få lyssna på Projektledare Stefan Gustavsson från Shout reklambyrå i Göteborg. Stefan kommer att berätta om sina erfarenheter från upphandling, bra som dåliga. Vilka fällor som finns, vilka krav man kan ställa som anbudsgivare mm. 

    Seminariet äger rum torsdag den 26 april kl.17.30 – ca 18.30. Vi är på Gärde Wesslau Advokatbyrå, Kungstorget 2 i Göteborg

    Anmälan till ma.ada@businessregion.se senast den 24 april.

    Begränsat antal deltagare och seminariet är kostnadsfritt.