Nyföretagare, sök Spira företag!

Nyföretagare kan nu söka för att motta projektlön, kontakter, utbildning och helhjärtad coacning!

Sista ansökningsdag 15 april

Projektet Spira-företag 2009  riktar sig till dig som vill starta och driva tjänsteföretag på heltid samtidigt som du deltar i en utbildning i entreprenörskap. Inom ramen för projektet får du en projektlön på 7 000 kronor (netto), en kontorsplats och en mängd stödfunktioner i upp till sex månader för att kunna utveckla din verksamhet.  Då projektet genomförs i Göteborg, Borås och Trollhättan arrangeras aktiviteter på de tre orterna. Projektets upplägg förutsätter att du är flexibel och engagerad. Alla resekostnader som uppstår i samband med utbildningen betalas av Drivhuset.

De 10 företag som väljs ut kommer att få coachning och stöd i sitt företagande under september -09 tom februari 2010. Rekryteringen pågår under april och maj månad.

Mer information hittar du på deras hemsida www.boras.drivhuset.se under fliken SPIRA. Du är också välkommen att kontakta projektledaren Lotta Lehikoinen på 0776-74 22 04 eller via lotta.lehikoinen@drivhuset.se vid frågor. 

Ansökningshandlingarna hittar du här

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng