Foto: SEEK

Foto: SEEK

Mode på Götaplatsen

I år har Annika Berger med märket Skyward fått välja ut tre modeskapare från västra Sverige för en visning på Götaplatsen under Kulturkalaset.  

Hon valde Titti Andersson (designer för butikskedjan Weekdays eget märke MTWTFSS), Hanna Af Ekström (smyckedesigner) och SEEK (foto och konstduo).

Med special komponerad musik av Simon Ohlsson (Sliverbullit) och Petra Hallberg har gruppen tolkat Göteborgs själ och tagit fram 6 outfits som visar stämningar från västkusten.

Visningen, som är mer av en installation med en mix av bilder, modeller och musik, går av stapeln idag på (12 augusti) Götaplatsen kl 20.55.

Det är andra året i rad som  ADA, Röhsska och GBG&Co samarbetar  för att lyfta fram västsvensktmode under Kulturkalaset. Förra året var det Rickard Lindqvist som valde ut sitt modeväst.

För mer info om visningen kontakta Annika Berger eller kolla in Facebook

Ses där!

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng