Kom med oss i PopUpstudion!

Under 2016 har vi på ADA tillsammans med Forsman & Bodenfors, White arkitekter, Stylt Trampoli, Designkanalen och Lövheden Cengiz drivit en PopUpstudio i Bergsjön.

Varje företag och verksamhet har själva valt hur de vill lägga upp arbetet i Bergsjön, tanken är att spräcka innerstadsbubblan som det är så lätt att fastna i för de stora byråerna. Och i förlängningen att bidra till ökad mångfald inom kreativa näringar.

Vi har använt lokalen som arbetsplats, mötesrum, filmvisningsrum, föreläsningssal, workshop-plats, rådgivningslokal, pop-up”restaurang” och utbildningslokal, och fortsätter i samma eklektiska spår under 2017.

Och nu kommer julklappen: vi öppnar upp för fler parter från de kreativa branscherna att vara med. Det viktiga är att du vill sitta och arbeta vid Rymdtorget (inte på heltid, utan vi delar på dagarna), göra utåtriktad verksamhet och är öppen för samarbeten.

Kontakta Karin Persson på karin.persson@adasweden.se för att få reda på mer, och vänta inte för antalet platser är begränsat.

PopUp-studion i Bergsjön

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng