Lokalt

Helgtips v.12

Publicerat 2011.03.25

    Sådär ja, vårdagjämningen ligger bakom oss och snart är det bara fiske-hålen kvar av isen på kanalen. Dessutom är det mycket kul som händer!

    Idag inleds helgens text-festival; Textival. Ord och text för gammal som ung runt om i stan. I helgen är det dessutom resmässan TUR på Svenska Mässan.

    Och på lördag blir det Swap-O-Rama på gården till kryssdäcket, gå in från Masthuggstorget vid Andra Långgatan. Ta med 1-3 hela och rena plagg, accessoarer, skivor, filmer, böcker och spel. Tänk kvalité före kvantitet. För varje plagg eller pryl kan du byta till dig något annat, helt gratis! Sömmerskor och DJ som vanligt på plats! David Chocron spelar och Helena Lundström (Laundry Design) och Majli af Ekenstam designar.
    Schema:
    kl 12-13 Inlämning
    kl 13-14 HSB informerar och bjuder på fika
    kl 14-15 Klädbyte

    Samma kväll står Tomas Halling för Hockorajju-bumanokkiteater och gabangumusik kl19:00 på Teater Sesam. Räkna med komik, drama, ord och ickeord, musik, och ljudkonst, sång, dans, och improvisationer.

    Släck ljuset 20.30-21:30 på lördagkvällen som symbol för att du bryr dig om miljön (dessutom är det mysigt).

    Lördag 12.00–20:30 är det Lifestyle-mässa för punk, hårdrock, fetish, burlesque och rockabilly med mera på Brewhouse. Massa coola prylar och gratis inträde.

    Och det finns skäl att stanna på Brewhouse under  lördagkvällen det blir en fet wrestlinggala med GBG Wrestling, bland annat möter Hank Havoc  Don Kalif!

    För övrigt är det iPod2 släpp i helgen, och idag (fredag) är det våffeldagen.

    Ha en skön helg!
    //ADA