Lokalt

En till visning av The Naked Brand

Publicerat 2013.10.23

Det blev fullt väldigt fort till vår visning av The Naked Brand så vi gör en till visning, veckan efter. Filmen handlar om att stora företag har en otrolig inverkan på världen vi lever i. Men att flera av dom uppträder som det är helt ok förorena världen och vilseleda folk bara dom kan tjäna på det.

Med internet i var mans hand blir företagens ansvar tydligare. Och inte längre bara för aktieägarna, utan för alla. Nu när vi har ständig tillgång till sanningen om de produkter vi använder och etiken i företagen bakom dem, inser till och med bjässarna att snyggt inte räcker längre.

The Naked Brand handlar om en framtid där företag arbetar hårt för att skapa bättre produkter och en bättre planet. Där bilden av ett företag bygger på vad det verkligen är och gör, inte köpt image. Där moral, ärlighet och sanning blir allt viktigare.

Filmen är skriven, regisserad och producerad av Jeff Rosenblum.

Vi visar den för er den 6 november på Bio Capitol kl 17:30. Det kostar ingenting men anmäl dig till info@adasweden.se fort, platserna kan ta slut den här gången också.