Bild: Hanna Westberg

Kreatörer och samhällsnytta (FULLSATT)

(FULLSATT)

Kreatörer är experter på problemlösning. Men ofta handlar det om att lösa kommersiella problem för en kund. Inget fel med det, men vi funderade på om inte kreatörer också skulle kunna bidra till att lösa samhällsproblem.

Sedan en tid tillbaka jobbar Jesper Larsson halvtid hos oss på ADA och driver pilotprojektet ADA Lab (arbetsnamn). Uppdraget är att utreda hur kreatörer kan hjälpa till att lösa samhällsproblem.

Förhoppningsvis kan vi med ADA Lab gå från ord till handling och undersöka hur kreativa näringar i praktiken kan bidra till samhällsnytta. Men frågan är om ni kreatörer vill det? Och i så fall under vilka förutsättningar.

Välkommen på ett seminarium torsdagen den 15 september om hur kreatörer kan bidra till samhällsnytta. Jesper presenterar ADA Lab sen tar vi en öppen diskussion kring hur det kan bli som mest intressant för er kreatörer.

Vi är hos reklambyrån Mockup / fotograf Jonatan Fernström. Sprängkullsgatan 10a. Det kostar ingenting men anmäl dig till info@adasweden.se så fort som möjligt. Platserna är begränsade.

Vi drar igång kl 17:30 och Proviant är öppet för den hungrige/törstige. Där blir det också afterwork efteråt.

  • Datum: Torsdagen den 15 september
  • Tid: 17:30
  • Plats: Mockup / Fotograf Jonatan Fernström / Proviant på Sprängkullsgatan 10a
  • Anmälan: info@adasweden.se (begränsat antal platser)

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng