Foto och bild: Anna Maria Orru och Jonathan Geib

 Foto och bild: Anna Maria Orru och Jonathan Geib

Lokalt

Du som del av en svärm

Publicerat 2015.10.16

  • Inspiration

Du är välkommen att delta i ett experimentellt dansverk med utgångspunkt i biomimetik och svärmens beteende. Svärmen blir en symbol för kollektivt beteende som uppstår ur en enkel uppsättning regler utan central samordning. Pan, den gamle grekiska naturguden är också med på ett hörn, som kreativ/destabiliserande kraft.

De som skapat verket behöver nu folk som vill delta och utgöra själva svärmkroppen i dansen. Du behöver inte vara dansare, men det blir några rep och allt sker under ledning av professionella koreografer.

Passar dig som är sugen nåt nytt och träffa kul folk. Anna Maria Orru som är vår kontakt i gruppen kring dansen är arkitekt/designer med inriktning på permakultur, mat, och biomimetik: Se mer här annamariaorru.com, och hör av dig till henne om du vill delta orru@chalmers.se.  

Detta är en del av konstnärlig forskning av Jonathan Geib, Anna Maria Orru, Ingeborg Zackariassen, Toby Kassell och Linda Oláh och är en del av AHA-Festivalen på Chalmers (som för övrigt också verkar superkul).

 

Vet inte om de här ritningarna gör saker och ting så mycket tydligare, men de är ju så fina.