Chansen att få ta över något väldigt bra

We love this product är en hemsida som startades för ett par år sedan och som fokuserat på att sälja konst och konsthantverk från några av de bästa kreatörerna och konstnärerna från Västsverige. Nu är det dags för gänget bakom sidan att gå vidare och de erbjuder då någon hugad att ta över hela alltet. Det är inte för bra för att vara sant, utan bara helt sant.

I helgen den 3-4/12 kommer det vara en utställning med några av de medverkande på sajten. De som står bakom den kommer då också att vara där och berätta om verksamheten och hur tankarna går kring övertagande.

De skriver såhär i inbjudan: "Vill du ta över och utveckla We Love This Product? Nu söker vi någon eller några som vill ta över plattformen We Love This Product. Utan att det kostar något. Det enda önskemålet är att det ska fortsätta gynna konst och design i Västsverige. Kom till utställningen och diskutera med initiativtagarna Claes Boman och Jörgen Svensson."

Kolla in hemsidan här

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng