Bild: Anders Adermark/Flickr Creative Commons

Bild: Anders Adermark/Flickr Creative Commons

Almedalentips

Ska du åka till Almedalen? Vi har nägra tips på bra grejer som händer. Här kommer en liten lista på interessanta emsinarier och arrangörer.

30/6- 7/7 Högskolan i Borås kommer delta på Västsvenska Arenan under Almedalsveckan 30 juni-7 juli. Varje seminarium filmas och kan ses live eller i efterhand på respektive seminariums sida.

Akademin Valand och Högskolan för design och konsthantverk medverkar i både temadagar och seminarier under årets Almedalsvecka. Temat för programpunkterna är hur kameran kan användas som verktyg för samhällsutveckling samt konflikten mellan frihet och ansvar.

1/7 Ett hållbart samhälle - vilken roll har design i omställningen?
Svensk Form, SVID, Design Sweden, Form/Design Center och Svensk Form Gotland anordnar frukost.

2/7 Hur skapar vi en hållbar arbetsmiljö i kommunikationsbranschen? DIK

3/7 Almedalen: Lönsamt byggande utan koldioxidutsläpp – går det? LINK arkitektur

4/7 Du, demokratin och digitaliseringen, Statens medieråd
Just nu pågår en kraftsamling för ökad medie- och informationskunnighet, MIK. Det offentliga samtalet kännetecknas i dag av utmaningar som polarisering, desinformation och näthat. Vad är MIK och hur kan vi arbeta för att möta dessa utmaningar?

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng