Bild: ADAs nyhetsbrev för mars 2016

ADAs nyhetsbrev i mars

Även om man VET att våren inte är här för gott ännu så kommer ändå energin tillbaka. Det märks även på urvalet av saker som händer, det vill säga - det händer mycket! Vi har samlat ihop ett gäng saker som vi tycker är bra, både här och där. Internationella kvinnodagen uppmärksammas bland annat och så kollar vi in hur en ansvarsfull modefestival går till i vår intervju med Sara Habte Selassie, en av medgrundarna till Klädoteket. Guldäggsvernissage och recidencies hos Not Quite för konstnörer från Nordafrika/Mellanöstern samt lite olika ekonomiska tips- och tricksevent finns också att läsa om. Bland mycket annat.

I mars visar vi på ADA filmen Levande Design, fixar ett Pecha Kucha samt gör samtalet Fashion Future? på Fashion UP!-festivalen. Det blir ett samtal om modets önsvärda framtida utveckling på Fashion UP! med Bea Szenfelt, Jenny Holmlund från JENNYVEXALA samt Adrian Zethreus, Re:textile.

Här finns nyhetsbrevet! >>

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng