Bild: Karin/ADA

 Bild: Karin/ADA

ADA gör

ADA:s framtid är här!

Publicerat 2019.12.04

  • ADA
  • BRG

ADA står inför en stor förändring. Vi hoppas ni vill följa med oss i den! Under 2020 ska ADA skapa självständighet från Business Region Göteborg, i formen av en förening. Föreningsbildandet pågår för fullt och vi hoppas ni är många som vill vara med i detta steg mot en friare framtid!

I mitten av januari 2020 kommer vi hålla ett öppet konstituerande möte för föreningen och till det är alla som vill vara med i grundandet av föreningen välkomna.

ADAs anda har hela tiden sedan starten 2004 varit att verka för och med kreatörer på ett inkluderande och humanistiskt sätt och det har vi alla intentioner att fortsätta med i föreningen som bildas. Vår hemsida adasweden.se, med våra tillhörande kanaler, ska fortsätta sprida nyheter och vara en plattform för kreatörer i Västsverige, på de olika sätt den är nu och förhoppningsvis bättre! Vi har under hösten jobbat för att säkra upp hemsidan tekniskt och gjort vissa designförändringar som vi hoppas kommer förbättra användandet.

Vi slutar producera nyhetsbrevet Konstform och övergår till ett veckobrev under 2020.

Under en uppstartsperiod kommer ADAs tidigare chef Matilda Lindvall ta över redaktörskapet för adasweden.se, för att säkra upp transitionen tills ADA står på egna stabila ben. (Karin Persson som vart mångårig redaktör för adasweden.se, slutar från årsskiftet.

Har du frågor om detta? Kontakta verksamhetsledare Rasmus Heyman