ADA i Mariestad

Den 30 september landar ADA i Mariestad för att diskutera hur man kan få fler företag och utvecklad företagsamhet inom de kreativa näringarna. Det är Mariestad som undrar.

Kreativa näringar och kreativt klimat har visat sig vara en viktig faktor för ekonomisk utveckling och förmågan att skapa attraktiva regioner. Men nu hårdnar konkurrensen om kreatörerna. Vad kan man göra för att skapa ett kreativt klimat och hur kan man få de initiativrika att välja Mariestad framför storstäderna.

Vi diskuterar detta med:

Karin Persson, grafisk formgivare med kunder som popbandet Fibes, Oh Fibes, Göteborgs Internationella Konstbiennal, Djurens Rätt och Göteborgs Universitet. Hon undervisar i grafisk design på HDK och Hyper Island.

Bjarne Pettersson, Affärsutvecklare Västsvenska Industri- och handelskammaren Skaraborg. Brinner för Skaraborg som en arbetsmarknadsregion.

När: 18:30 onsdag 30:e september, Kaffe med smörgås från kl 18:00
Var: Mariestads stadshus, Vänersalen

Seminariet arrangeras i samarbete mellan ADA, Företagarna Mariestad, Mariestads-Tidningen och Mariestads kommun.

Anmäl dig till mariestad@foretagarna.se senast måndag den 28 september.


Welcome!

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng