Ostindiefararen Götheborg

 Ostindiefararen Götheborg

Övrigt

ADA i Kina

Publicerat 2006.06.12

    I slutet av augusti anländer Ostindiefararen Götheborg till Shanghai. Business Region Göteborg kommer att arrangera en resa dit samt tillsammans med Invest in Sweden Agency anordna ett heldagsseminarie under fartygets stopp i Shanghai.

    Seminariet går av stapeln den 30 augusti och firar det 20-åriga partnerskapet mellan Göteborg och Shanghai. Dessutom kommer tre parallella seminarier med fokus på Biotech, IT samt Automotive med design och miljö att genomföras.

    ADA är en av medarrangörerna och ansvariga för designseminariet vilket kommer att hållas av Johan Persson från SWE DES AB från Hong Kong.
    SWE DES AB är ett samarbete mellan tre svenska designbyråer, No Picnic, Ergonomidesign samt Lundberg Design. Med en historia som löper tillbaka till 1969 har SWE DES AB gemensamt jobbat med produktutveckling för flera ledande svenska varumärken så som Sony Ericsson, Ericsson, ABB, IKEA, Sandvik Bahco, Scania, Fagerhults, Jofa, Babybjörn, Atlas Copco, Electrolux, och till och med designat Koenigsegg super sports car. Internationellt arbetar SWE DES AB med Siemens, Pfizeer, Aprilia, Harken, Otto Bock, ESA (European Space Agency), 3M, RTI sports, Walenius Wilhelmsen.
    Johan Persson har undervisat i design management på flera av Sveriges designskolor och på Företagseekonomiska Institutionen, Stockholms Universitet samt på en rad seminarier anordnade av allt från Exportrådet till SVID.

    Res med till Shanghai

    Utresa sker den 27 augusti med hemresa den 3 september.
    Har du frågor eller vill anmäla dig kontakta info.ada@brg.goteborg.se eller 031-61 55 88. Begränsat antal platser.