Jonathan Josefsson

Berätta om dej och din arbetsplats.
Jag är konstnär med ateljé på Konstepidemin. Jag arbetar främst med måleri och textil. Min arbetsplats består mest av ett rum på ca 35 kvm där jag kan kladda med färg hur mycket som helst. Det är ganska befriande och skönt att slippa tänka på omgivningen. Jag är för det mesta helt ensam i mitt rum och kan fokusera helt på att skapa. Det är skönt att kunna vara där utan att bli störd. Konstepidemin är en fantastisk plats med över 130 ateljér, det gör att det finns gott om kollegor utanför min ateljé när jag vill vara social.

Vad inspireras du av just nu?
Instagram är en väldigt bra källa för inspiration, där finns många favoritkonstnärer. Men det är lätt att jag fastnar där och glömmer bort vad jag egentligen skulle göra. Därför har jag precis installerat en app på min telefon som låser Instagram och Facebook efter 10 minuters användande. Rekommenderas.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?
Väldigt olika och helt beroende på vilket projekt jag arbetar med just för tillfället. Jag arbetar bara med min egen konst och är min egen chef, men anpassar min arbetstid efter barnens skoltider. Det gör att jag för det mesta jobbar 09-16. Mest tid spenderar jag i ateljén och på KKV (Konstnärernas Kollektivverkstad). Dessa två platser alternerar jag mellan.
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng