Tekniskt tung originalare

Tekniskt tung originalare

Publicerat 2018.11.19

Vi på Collabra är Nordens ledande mediabyrå, med fokus på originalproduktion för förpackningar. Vi fortsätter växa och har nu plats för ytterligare en tekniskt tung originalare som ska jobba med riktigt stora varumärken.

Hos oss blir du expert på Artwork Management. Du styr ditt arbete självständigt, stöttad av likasinnade kollegor med hög specialistkompetens i fantastiska lokaler mitt på Esperantoplatsen vid Järntorget.

Vi värderar din blick för detaljer och förmåga att arbeta koncentrerat med stor noggrannhet. Du är expert på Adobe Illustrator, trivs med att ge en hög service i kontakt med kunderna och är alltid lösningsorienterad.

Vi jobbar mot deadlines som ibland blir tajta, så din förmåga att hantera tillfälliga arbetstoppar, eller rycka in och stötta dina kollegor, är en självklarhet.

Kvalifikationer: Minst 5 år erfarenhet av originalarbete med Illustrator som huvudplattform. Mycket goda kunskaper i Photoshop Goda kunskaper i InDesign och Officepaketet. Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Andraspråk är meriterande.

Anställningsform och villkor Heltid Fast efter sedvanlig provanställning

Placering Göteborg

Maila din ansökan till michael.brunstedt@collabra.se senast 7/12. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor? Besök oss på www.collabra.se eller ring Michael Brunstedt på 0733-180242