Plats i Pallazzot på Ringön?

Plats i Pallazzot på Ringön?

Publicerat 2024.06.14

Lediga rum och skrivbordsplatser på Pallazzot, Ringön.

Pallazzot på Ringön arbetar för att skapa en levande plats för stadens kreatörer. Jobbar du som designer, filmare, konstnär, uppfinnare, musiker, arkitekt, reklamare, författare eller något annat kreativt kommer du att stortrivas här. I vårt fyravåningshus vid vattnet på Ringön ryms en mängd olika verksamheter, och vi söker nu folk till våning 2 och 3 – läs nedan.

På våning 1 har vi en bar/restaurang som serverar riktigt god lunch några dagar i veckan. Här arrangeras också spelningar, after works och fester av olika slag. På somrarna öppnar vi vår grymma uteservering med fin utsikt över Göta älv och Hisingsbron.

På våning 2 sitter Hey, It’s Enrico Pallazzo and friends. Här är vi ett idéstarkt kreatörskollektiv som sitter i ett öppet landskap och jobbar med design, film, musik, podd etc. Just nu har vi skrivbordsplatser över för kreativa själar som letar efter en skön plats att sitta på.

På våning 3 hyr vi ut rum till mindre företag (2-4 personer) som inte vill sitta i ett öppet landskap, men som ändå vill vara en del av Pallazzots gemenskap. På våningen finns också en liten bio för 8 personer. I dagsläget har vi några rum lediga.

På våning 4 har vi ett litet hotellrum för tillresta gäster, en konferens- och festlokal samt en av stans bästa takterasser. Konferens- och festlokalen hyrs mestadels ut till sällskap men kan nyttjas av Pallazzots hyresgäster.

Intresserad av att bli en del av Pallazzot på Ringön? Hör av dig till Meta så pratar vi vidare. E-maila meta@heyitsenricopallazzo.com eller ring 0708-13 58 50. Vi hörs!