Kultur i Väst söker kommunikatör

Kultur i Väst söker kommunikatör

Publicerat 2018.09.24

Jobba hos oss! Vi söker nu en driven kommunikatör som vill vara med och förstärka Kultur i Västs kommunikationsarbete. Tjänsten är en visstidsanställning till och med 30 juni 2019.

Kultur i Väst är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och arbetar på uppdrag av regionens kulturnämnd. Vår uppgift är att stödja och utveckla kulturlivet i dess vidaste bemärkelse och genom kulturen främja utvecklingen av samhället. Vi arbetar med alla konstarter men också med andra perspektiv som arrangörsutveckling, mångfaldsfrågor, jämställdhet och tillgänglighet inom kulturen, samhällsutveckling med mera. Vi bedriver en omfattande verksamhet med kultur för barn och ungdom. Att vidga deltagande i kulturlivet är ett av våra viktigaste mål.

På kommunikationsenheten arbetar i nuläget nio kommunikatörer och art directors. Enheten ansvarar för intern och extern kommunikation kring verksamheten på Kultur i Väst. En av våra medarbetare kommer att vara tjänstledig och därför söker vi nu en driven kommunikatör som vill vara med och förstärka Kultur i Västs kommunikationsarbete.

I arbetet ingår bland annat att stödja Kultur i Västs arbete med arrangörs- och publikutveckling, både strategiskt och operativt. Kultur i Västs verksamhet är bred och mångfacetterad, så ditt arbete kan komma att omfatta stöd till fler verksamheter, liksom kommunikation och marknadsföring av Kultur i Västs kurser och konferenser. Tjänsten är en visstidsanställning till och med 30 juni 2019 och ansökningar och urval kommer att hanteras löpande.

Mer info på https://vgregion.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:228082