Attic Studio

Attic Studio

Publicerat 2021.09.26

I det här tjusiga huset i Kviberg satsar Attic Studio på att öppna ett nytt konstnärshotell där du kan arbeta kreativt tillsammans med andra. Meningen är att Attic Studio ska anpassa sitt innehåll efter sina kunder. Detta betyder att du som är med nu från början kan säga vad som är det viktigaste för dig och påverka utformningen.

Konceptet är att du ska kunna komma och gå som du vill bara du bokar ditt pass i den gemensamma digitala kalendern. Det kommer att finnas en egen mindre utställningslokal i huset och en gemensam säljkanal ska etableras. Även gemensamma event och utställningar anordnas för dem som vill vara med.

Attic Studio vill öppna nu i november/december men måste få in tillräckligt med bokningar för att kunna starta. Så om du vill vara med- tveka inte, var med från början! Du kan boka en plats genom förstasidan på atticstudio.se där även de olika abonnemangsformerna finns. I uppstart är alla abonnemangen en typ av flexplatser som går ut på att du bokar varje pass. Självklart är det meningen att du ska kunna komma när du vill och baseras på att inte alla kommer att vilja vara i studion samtidigt. Men om du inte vill riskera att det någon gång blir fullt så finns abonnemanget Busy Busy som garanterar att du alltid får plats. Detta görs genom att det abonnemanget inte har samma arbetsplatser som de andra.

Självklart har Attic Studio ett öpnningserbjudande och ger alla som bokar nu halva priset på de två första månaderna och slopad uppläggningskostnad.

Om du har frågor eller synpunkter så får du jättegärna kontakta Attic Studio på kontakt@atticstudio.se eller 0730229906.

Välkommen till Attic Studio!