Ateljé- / Skrivbordsplats i Kviberg!

Ateljé- / Skrivbordsplats i Kviberg!

Publicerat 2020.01.07

Söker du ateljé- eller skrivbordsplats är du välkommen till vårt kreativa hus i Kviberg!

Den lediga platsen är del av en större öppen ateljé på bottenplan. Hela rummet är på ca. 50m2 som delas tillsammans med tre andra verksamheter. Hyran är 1.600 i månaden ex moms, inflytt omgående om så önskas eller från februari. I hyran ingår internet, el, larm och förvaringsutrymmen. I huset finns kök, 3 toaletter, tvättrum/målarrum, lunchrum, dusch och en stor vind med kallverkstad och förrådsutrymme.

Huset är en vacker, anrik 1800-talsbyggnad på 230m2 som har renoverats varsamt under åren. Vårt hus är en del i en större herrgård med tillhörande nyrenoverat landeri.

Vi har även en stor trädgård som får nyttjas av oss och våra två grannhus. Hela vårt område ligger alldeles intill Säveån i ett lugnt område omgiven av grönska med gångavstånd till buss- och spårvagnshållplatser, lunchrestauranger och en ICA.

Adressen är Kvibergsnäs Allé 24, 41571 Göteborg.

Vi som driver verksamheten är Patrik Forsell och Hanna Sköld. Patrik är filmklippare och Hanna är regissör, manusförfattare och animatör. I huset sitter det just nu folk som sysslar med fotografi, teater, film, animation, måleri, textil, manusskrivande, stand-up & bygghantverk.

Vi välkomnar all form av kultur-relaterad verksamhet!

Är ni intresserade eller har ytterligare frågor, tveka inte att höra av er till Patrik på telefon 0735166036 eller mail forsellpatrik@gmail.com.

Väl mött!