Arkitekter som vill skapa framtidens gästupplevelser

Arkitekter som vill skapa framtidens gästupplevelser

Publicerat 2019.04.03

I snart 30 år har vi på Stylt arbetat med inredningsarkitektur, varumärkesutveckling, storytelling och grafisk design med fokus på hotell, restauranger och destinationer. Idag är vi en av hospitality-världens mest respekterade och prisbelönade aktörer med åtskilliga utmärkelser i branschens allra viktigaste tävlingar som AHEAD Awards, Gold Key Awards, WIN Awards och UNESCO Prix Versailles.

Stylt är inne i en expansiv fas med många nya projekt i Sverige och utomlands. Till vårt kontor i Göteborg söker vi därför både handläggande och medverkande arkitekter som vill vara med och skapa framtidens gästupplevelser inom hospitality.

Vi arbetar i projektteam bestående av ett flertal olika kompetenser som tillsammans skapar omtalade, välbesökta och prisvinnande projekt över hela världen. Bland våra uppdragsgivare finns bl.a. Hyatt, Marriott International, 25hours Hotels, Scandic och Nordic Choice Hotels såväl som en lång rad fristående aktörer.

Handläggande arkitekt Vi söker dig som arbetar som arkitekt, inredningsarkitekt eller liknande med god projekteringsvana och erfarenhet av att driva egna projekt individuellt samt i grupp. Du har höga ambitioner inom formgivning och brinner för att skapa unika lösningar och miljöer, givetvis med förmågan att genomföra dem inom projektets ramar.

Medverkande arkitekt Du är medverkande arkitekt med kreativ höjd som gärna tar dig an både skissande och projektering. Du bör snabbt kunna visualisera olika lösningar samt producera handlingar självständigt. Goda kunskaper i visualiseringstekniker samt god CAD-vana är ett krav.

På Stylt får du arbeta i en kreativ och prestigelös miljö där vi kompletterar varandras kunskaper och erfarenheter. Oavsett vilken tjänst du söker ska du ha ett stort intresse för unika detaljer och material. Vi arbetar främst i AutoCad samt Abobe Suite, men kompletterande kunskaper i 3D-verktyg är meriterande.