Vernissage "Pacifico" Dan Isaac Wallin

Jag har alltid varit fascinerad av landskapets långsamma växlingar. Att vara ute i naturen är ren meditation: timmar på en och samma plats med blicken vilande över horisonten. Ögonen är riktade mot samma punkt, ändå förändras utsikten hela tiden.

Jag älskar den känslan och försöker översätta den till fotografi.
Samtliga fotografier i den här utställningen är tagna från en bergstopp i Baja Californa Sur i Mexiko. Under ett par månader mellan 2016 och 2018 vandrade jag dagligen upp med min kamera och Polaroidfilm för att iaktta och fotografera det mäktiga Stilla havet. Jag var där tidigt på morgonen, mitt på dagen och sent på kvällen. För att ta in havet i ständigt nya skepnader. Från blankt och stilla till svart och upprört. Ingen dag var den andra lik.

Mina Pacifico-bilder fångar vårt behov av tystnad och reflektion. Ett sinnestillstånd där vardagens översvämmande intryck och stress är långt borta. Allt som är kvar är värden och stillhet från djupet av våra rötter. Vad kan vara mer grundläggande än havet, bergen och jorden?

Dan Isaac Wallin

  • Datum: 2018-12-01 till 2019-01-19
  • Tid: 12:00 till 17:00
  • Plats: Alfhemsgatan 5 , Göteborg
  • Arrangör: ArtPhotoCollection
  • Webbsida:logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng