People, Process, Participation: Crash course i medskapande arbetssätt för internt utvecklingsarbete

Hur du bedriver utvecklingsarbete i en organisation har stor påverkan på hur du bidrar till att bygga organisationens innovationskraft likväl som hur dess arbetsgivarvarumärke växer fram. Trots det är det interna arbetet något som ofta formas efter hand, utan någon övergripande strategi.

Är du intresserad av hur du kan ta nästa steg i att tänka kring det interna utvecklingsarbetet? Varmt välkommen att starta upp hösten med en crash course i medskapande arbetssätt för internt utvecklingsarbete! Här får du en teoretisk bakgrund till de utmaningar du kan ställas inför liksom möjlighet att testa olika medskapande arbetsmetoder att använda i din organisation.

Utbildare är Mathilda Hult. Mathilda har tidigare drivit företaget Talento Branding där hon arbetat i flera organisationer med att stötta processen att bli en attraktiv arbetsgivare. I Radicle ansvarar Mathilda för processer som rör intern samverkan och internt utvecklingsarbete.

När: 19 september kl. 8-11
Var: Sally Bazar Studio, Ånäsvägen 9 (nära Redbergsplatsen)
Pris: 550 kr + moms (i priset ingår frukost och samtalsduken Fika for Change)

Anmälan senast den 11 september via Simple Signup: http://bit.ly/2vrw0Ro
Max 15 deltagare. Först till kvarn!

Vid frågor:
Fanny Bergström Buller
fanny@radicle.se
070-279 19 69
www.radicle.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng