Next Trend seminar - Vår/Sommar 2020

Vi hälsar ett nytt decenium välkommet: 2020-talet nu kommer vi!

Våra suveräna globala trendpartners är tillbaka i Skandinavien för en ny inspirerande färg-livsstil-style-trend-stretahi-dag i en stad nära dig i december 2018.

Nu när kreativitet och färg återkommit inom mode, inredning och design, omfamnar vi starten på ett nytt decennium med utmaningar inom konsumentbeteenden, designuttryck i en massmedial tid, materialval, etik, miljömedvetenhet, varumräkesbyggande och detaljhandelns multipla kanaler. Nya konsumentbeteende-landskap utvecklas i denna stund, vi vill bringa klarhet i vad det betyder för design, från mode/inredning/industridesign till skönhet/hälsa och välbefinnande. Seminariet introducerar trend & strategianalyser genom våra partenrs presentationer och specialgjorda moodboards, filmer, koncept och designidéer som hjälper dig att förbereda starten för ett nytt väldesignat decennium. Seminariet är unikt och kan endast upplevas på plats i december.
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng