Lyssna! Litterär afton med boksläpp

Trött på knepiga teaterpjäser och jobbiga performance?
Ta då en paus och LYSSNA på ren och skär text.
Den 17 november är det dags för Trixters Litterära Afton med fokus på skrivna texter, böcker och författare.

Vi inleder kl 18.00 med ett boksläppsmingel för Marianne Gunves romandebut Fina Flickor. Marianne är på plats och ger oss smakprov, berättar om processen. Det bjuds på lite bubblor såklart och man får chansen att köpa ett ex till förmånligt pris.
Om boken:
Marianne E. Gunve presenterar, i sin roman med den tvetydliga titeln Fina flickor, ett ambivalent kvinnoporträtt. Vi får följa en ung kvinna från första förälskelse och vidare in i en våldsam relationshistoria som i grunden likaväl skulle kunna utspela sig idag. Resan med Clary påbörjas då det var viktigt att ”hålla på sig” eftersom lidande och lidelse lätt blandades samman och gifte sig till personliga katastrofer.

Kl 18.45 fortsätter vi med en författarstafett.
Författare läser 5-10 minuter var ur sina böcker eller pågående projekt.

Louise Halvardsson.
Fantastiska Louise Halvardsson växte upp i Nässjö Rock City, men har vistats evighetslänge i Brighton och bor numera i Göteborg. I tio års tid har hon varit verksam som författare, föreläsare och estradpoet.

Patrik Stigsson.
Patrik skapar en egen värld och skriver enligt någon recensent bra och otäck fantasy. Hans debutroman Cirkoli blev nominerad till bästa science fiction roman 2012 av Spektakulärt.se. Stigssons universum utvidgar sig.

Peter Nilsson.
En Trixterfavorit. Poet som fångar vardagen i all sin festlighet.

Lars Arnold.
Under namnet Lidar äng ägnar sig Lars åt dokumentärt material. Bla som journalist. Nu har han skrivit roman om arbetsmarknaden, religion och sex.

Petra Revenue.
Författare som skriver böcker, teater, tv och film. Läser ett smakprov ur kommande romanen Modersgölen. Ett försvarstal för den tysta kunskapen, ett kvinnligt hämnddrama, ett biologiskt uppror mot manliga gudar och deras tragiska sjävförhärligande berättelser i biblar och koraner. Men man kan även läsa den som en helt vanlig roman.

Lars van der Heeg
Präst med en brinnande passion för kultur. Delar med sig av sin första relationsroman som nu är i uppstartsläge. Komplicerade relationer med erotiska komplikationer.

Konferencier: Malin Jonsson, praktikant från Kulturprogrammet med inriktning Teaterstudier

Pris: Valfritt mellan 20:-, 50:- och 100:- för att stödja eventet. Är man pank kommer man ändå.
Cafébaren är öppen
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng