Kulturnatta på Röda Sten Konsthall

På Kulturnatta förvandlas Röda Sten Konsthall till en spännande plats med något för alla: konst, musik, och skapande för barn som vuxen! Här finns tyger, garner, nål och tråd. Du kan brodera själv eller delta i vårt stora kollektiva korsstygnsbroderi. Kvällen bjuder också på en konsert med musikern Anders Ánndaris Rimpi, introduktioner till utställningen och mycket mer. Restaurang Röda Sten har kvällsöppet.

Program:
kl. 18-22 Skapa tillsammans med tyger, garner, nål och tråd.
kl. 19-19.30 Introduktion till utställningen Ingen rök utan eld. Shout Fire!
kl. 20-20.45 Konsert med Anders Ánndaris Rimpi
kl. 21-21.30 Introduktion till utställningen Ingen rök utan eld. Shout Fire!

Fri entré till hela Kulturnattaprogrammet!

Mer om Anders Ánndaris Rimpi:
Anders Ánndaris Rimpi uppför en unik livekonsert i Joar Nangos installation European Everything i Katedralen. Klanger och nya ljudvärldar tar dig med på en resa för flera sinnen när Rimpi utvecklar och experimenterar med konstverkets befintliga 8-kanaliga ljudinstallation som han skapade inför att konstverket först visades som en del av Documenta14. Det vi får uppleva i Katedralen är en unik konsert.

Anders Ánndaris Rimpi är kompositör och ljudkonstnär från Göteborg med rötter i Oalloluokta, Sápmi. Hans kompositioner är oftast elektroakustiska verk bestående av sammanfogade ljud från naturen och kroppen. Rimpi skriver även instrumentala och vokala verk. De senaste åren har han utforskat hur vi kan läsa av och förstå naturen genom ljud.
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng