Konstlov

Under tre kreativa dagar testar vi olika tekniker och material, och uttrycker våra tankar och idéer i konst! Välkommen till denna tredagarskurs i den spännande miljön på Röda Sten Konsthall.

Vi hämtar inspiration från de två pågående utställningarna: Inre jord av Delcy Morelos, från Colombia, och Diorama av den samisk-finska konstnärsduon Annika Dahlsten och Markku Laakso. I utställningarna får du se ett landskap av jord, filmer, skulptur och fotografier som för tankarna till gamla dioramor och frågor som rör identitet och olika kulturer.

I kursen kommer du skapa med material som liknar de som finns i utställningarna men också testa tekniker du väljer själv. Kursen är gratis och vi bjuder på fika alla tre dagarna! Inga förkunskaper krävs.

Anmälan med namn, ålder och stadsdel skickas till Sara, sl@rodastenkonsthall.se, senast 9/2. Är du under 18 år, lämna även namn och kontaktuppgifter till en förälder eller vårdnadshavare.

När: Tisdag 13/2-Torsdag 15/2, kl. 13-16 alla tre dagarna.
Kostnad: Gratis
Var: Röda Sten Konsthall, Röda Sten 1, 414 51 Göteborg

  • Datum: 2018-02-13 till 2018-02-15
  • Tid: 13:00 till 16:00
  • Plats: Röda Sten Konsthall
  • Arrangör: Röda Sten Konsthall
  • Webbsida: http://www.rodastenkonsthall.se/logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng