Julmarknad på HDK

Julmarknad på HDK är julmarknaden för dig som är nyfiken på morgondagens konstnärer, designers och konsthantverkare. Och för dig som letar efter unika julklappar.

Koppar, bokställ, skålar, målningar, affischer, halsband, amplar, ringar, örhängen… Det är som vanligt ett brokigt utbud av verk som säljs när studenterna på HDK - Högskolan för design och konsthantverk bjuder in till julmarknad 30 november – 2 december.

Bland årets verk syns Lotta Grimborgs droppsmycken i återvunnet silver och lera, Malou Larssons hyllning till naturen i koppen Björk, Celina Fallboms amplar av glödlampor och naturmaterial, rustika ringar av Staffan Jonsson och fettillustrationer av Anna Pers Bräcke. Bland mycket annat.

LOTTERI FÖR VÄLGÖRENHET
Konstkåren (studentkåren) arrangerar ett lotteri där vinsterna är verk skänkta av studenterna och där intäkterna från lotteriet kommer att skänkas till Musikhjälpen.

FÖLJ FÖRBEREDELSERNA
Kika in i förberedelserna av Julmarknaden på Instagram: @HDKSweden, #hdkchristmasmarket

Julmarknad på HDK arrangeras av Konstkåren (konstnärliga studenternas kår) i samarbete med HDK – Högskolan för design och konsthantverk, Göteborgs universitet.

ÖPPETTIDER:
Fre 30 nov, kl 16-19
Lör 1 dec, kl 11-18
Sön 2 dec, kl 11-15
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng