Julmarknad för design och konsthantverk

Under en helg fyller vi Röda Sten Konsthall med nyskapande konsthantverk och design! Här hittar du unika, handgjorda och vackra klappar till både dig själv, vänner och familj.
Marknaden profilerar sig med nyskapande design och högkvalitativt konsthantverk. Vi kan erbjuda utställare en spännande miljö, plats till sin försäljning, marknadsföring och mängder av besökare. Utöver julmarknaden kommer det samtidigt pågå en utställning med verk av unga kratörer som deltagit i Röda Sten Konsthalls verksamhet Ung & Skapande. Frihetsförmedlingen kommer att vara på plats för att exempelvis diskutera alternativ till måsten i julstressen. Restaurangen har öppet med mängder av fina bakverk och veganska alternativ, det spelas julmusik och skapas en magisk helg tillsammans med er!

ÖPPETTIDER
Fredag 30 november kl 17-20
Lördag 1 december kl 12-17
Söndag 2 december kl 12-17

ENTRÉAVGIFT
20 kr. Gratis för alla upp till 26 år och för medlemmar i Röda Sten Kulturförening.

UNDRAR DU NÅGOT?
Om du har några frågor om julmarknaden, skicka dem gärna per mail till info@rodastenkonsthall.se, så svarar vi så snabbt vi kan.
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng