Jane Gbg: Föreläsning med KvinnoAgendan

Jane är en ideell förening vars syfte är att synliggöra, uppmuntra, inspirera och utgöra ett bollplank för kvinnor inom kreativa näringar. Föreningen startades ur en önskan om att uppnå ett större utbyte bland kreativa kvinnor i regionen, hitta förebilder och synergier, stärka våra roller på arbetsmarknaden och försöka stilla vår ständiga inspirations- och kunskapstörst.

Torsdagen den 16e maj bjuder Jane Gbg in dig till en härlig kväll om samarbete, systerskap och storheten i att skapa tillsammans! Vi träffar Irma Eneroth, initiativtagaren till KvinnoAgendan. Bakom KvinnoAgendan står en grupp kvinnor som tillsammans har skapat en kalender där varje månad lyfter en kvinna ur historien som de anser att fler borde känna till. Tolv illustratörer och tolv skribenter runt om i Sverige har tillsammans skapat de tolv porträtten. Hur kom projektet till? Hur har resan varit och vilka insikter fick de på vägen? Vi bubblar av frågor och om två veckor lovar vi att du får svar.

Pris (inkl. mat och dryck)
100 kr för Jane-medlemmar
150 kr för nya ansikten

Hjärtligt välkomna!
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng