Fancy Friday - med konst och mode

Fancy Friday för oss betyder aw och mingel! Vi kommer den 16 februari piffa upp våra butiker lite extra :) Från kl 17 blir det KLÄDBYTE, gott kaffe, BUBBEL och bra musik! Mitt emot Draken har det länge varit tomt, men icke längre! Vi är tre lokala butiksägare som välkomnar er in till vårt kreativa lilla hub.

KLÄDBYTE
Lämna in dina gamla favoritplagg som har hängt orörda alldeles för länge. Det är dags att plagget får en ny ägare och återigen uppskattas! Du kan välja mellan att lämna in till oss butiker under veckan, eller så tar du med dig plagget/plaggen på fredagen när du kommer (max 4 plagg).

_____________________________________________________

BUTIKER

Somenid: Somenid är ett småskaligt livsstilsmärke som förenar konst och mode och presenteras ihop med designer Elin Anderssons lekfulla illustrationer både i original och tryck samt annat som kan passa att placera på hyllor och klädstänger i butiken. Nyckelord: kreativitet och humor.

Studio Björka: Det unika och småskaliga är något du hittar hos Studio Björka. Studio Björka drivs av Elin Molander som är illustratör och konstnär. Butiken är en plattform där hon bjudit in konstnärer och formgivare att ställa ut. Här kan du njuta av prints, zines, konst och inredning. Håll utkik för under våren kommer även workshops i olika konstnärliga tekniker som te.x att göra stämplar och gif-animationer att hållas.

Klädoteket: har en passion för mode, där ansvar och respekt är ledorden. Butiken låter unika designers ta plats, och sortimentet består av olika designkläder & accessoarer samt utvald vintage. I denna konceptbutik har du möjlighet att både hyra & köpa allt från sortimentet. Oavsett vad du väljer är det ett hållbart val. www.kladoteket.se

Vi ses!
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng